Etusivu

  • Facebook

Etusivu

Tervetuloa laadukkaiden luokkasormusten pariin

Olemme suunnitelleet mallistomme nykyaikaiseksi ja kansainväliseksi.

Luokkasormukset valmistetaan 925 ‰ hopeasta, allergisoimattomasta puhtaasta titaanista tai ruostumattomasta koruteräksestä, jotka kestävät kädessäsi vuodesta toiseen. Sormuksemme eivät sisällä nikkeliä. Pitemmittä puheitta, käy katsomassa upeita sormuksia =)

Huom!! Tilauksen hoitaja saa 10 – 14 kpl tilauksesta sormuksen puoleen hintaan ja vähintään 15 kpl tilauksesta yhden sormuksen veloituksetta.

Sormuksemme ovat valettuja ja niitä voi suurentaa helposti sormen kasvaessa (poislukien teräs- ja titaanisormukset). Markkinoilla on myös prässättyjä sormuksia joiden suurentaminen on työlästä ja maksaa paljon. Vertaa hintoja ja totea, että olemme edullinen luokkasormustoimittaja!

Luokkasormus kuvastaa yhteenkuuluvuutta ja hyvää luokkahenkeä!

 

Hyvä asiakkaamme, 

Suomalaisessa yhteiskunnassa on ryhdytty poikkeuksellisiin toimenpiteisiin COVID-19-koronaviruksen leviämisen estämiseksi. Alla tietoa pandemian vaikutuksesta luokkasormuksiin. Seuraa sivujamme, päivitämme tietoja tilanteen muuttuessa.

Tuotteiden saatavuus
Koronavirus on vaikuttanut raaka-aineiden saatavuuteen ja toimitusaikamme on pidentynyt. Pyrimme toimittamaan tilauksenne mahdollisimman nopeasti, tämän hetkisen tiedon perusteella toimitusaika on noin 3-4 viikkoa.

Toimitukset kouluihin tai yhteyshenkilölle
Postiin tapahtuvat toimitukset sujuvat toistaiseksi normaalisti. Sormukset maksetaan niitä noudettaessa Postiin (postiennakkolähetys). Koulujen sulkeuduttua oppilaiden on sovittava kuinka rahat kerätään sekä miten sormukset noudetaan ja jaetaan. Postista tulee ilmoitus, kun sormukset ovat noudettavissa.

Yhteydenpito
Palvelemme puhelimitse 045 1346 722 maanantaista perjantaihin klo 10:00 – 15:00. Sähköpostitse: myynti@luokkasormus.fi