Etusivu

  • Facebook

Etusivu

Tervetuloa laadukkaiden luokkasormusten pariin

Olemme suunnitelleet mallistomme nykyaikaiseksi ja kansainväliseksi.

Luokkasormukset valmistetaan 925 ‰ hopeasta, allergisoimattomasta puhtaasta titaanista tai ruostumattomasta koruteräksestä, jotka kestävät kädessäsi vuodesta toiseen. Sormuksemme eivät sisällä nikkeliä. Pitemmittä puheitta, käy katsomassa upeita sormuksia =)

Huom!! Tilauksen hoitaja saa 10 – 14 kpl tilauksesta sormuksen puoleen hintaan ja vähintään 15 kpl tilauksesta yhden sormuksen veloituksetta.

Sormuksemme ovat valettuja ja niitä voi suurentaa helposti sormen kasvaessa (poislukien teräs- ja titaanisormukset). Markkinoilla on myös prässättyjä sormuksia joiden suurentaminen on työlästä ja maksaa paljon. Vertaa hintoja ja totea, että olemme edullinen luokkasormustoimittaja!

Luokkasormus kuvastaa yhteenkuuluvuutta ja hyvää luokkahenkeä!

Vielä ehtii tilaamaan! Tiedustelkaa tilannetta, meillä on runsaasti sormuksia varastossa heti toimituksiin! Myös *tähdellä merkittyjä lyhyen toimitusajan (2-3 viikkoa) sormuksia saa tilata, jos voitte jakaa sormukset koulun loppumisen jälkeen.

Tilausta ei kannata enää lähettää kirjepostina, koska tilaus saattaa viipyä matkalla useita päiviä. Tilaukset vain sähköisenä sivuiltamme tai sähköpostitse.

 

Yhteydenpito
Palvelemme puhelimitse 045 1346 722 maanantaista perjantaihin klo 10:00 – 15:00. Sähköpostitse: myynti@luokkasormus.fi